Adventskalender för par - Daring December

Drömmer du om ett hetare sexliv? Saknar du den där romantiken som fanns i början av ert förhållande? Eller vill du helt enkelt bara ha några förslag på roliga saker att göra tillsammans med din partner? Då är den här unika adventskalendern för vuxna exakt vad du behöver.

Precis som en vanlig adventskalender innehåller den här kalendern 24 luckor att öppna, men där slutar också likheterna med adventskalendrarna du öppnade som barn. Bakom varje lucka hittar du varken tråkiga bilder eller billig choklad, utan istället tre spännande aktiviteter att göra tillsammans med din partner. Du får välja en av de tre aktiviteterna, och valet står oftast mellan någonting enkelt och roligt, någonting väldigt romantiskt och någonting riktigt sexigt.

Ni öppnar en lucka per dag fram till julafton och turas om att välja vilken aktivitet ni vill göra den dagen. Och bäst av allt, kalendern är gjord för att passa alla, oavsett kön och sexuell läggning.

Så ta en paus från både vardagstristess och julstress och gör er redo för en decembermånad full av sex, romantik och glädje.

Notera att alla kalendrar i serien med adventskalendrar från Tingletouch innehåller en blandning av roliga, sexiga och romantiska aktiviteter, men det som gör just den här kalendern speciell är att många av aktiviteterna är, precis som namnet antyder, extra vågade.

Video som beskriver hur man använder kalendern:
https://youtu.be/6-bpQpCSB2w

Observera att all text i kalendern är på engelska.

Mått på förpackning: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (kalendern viks upp till 29,7 x 41,8 x 0,1 cm).

Tillverkare: Tingletouch (www.tingletouch.com).