Kärlekskalender för par

Drömmer du om ett hetare sexliv? Saknar du den där romantiken som fanns i början av ert förhållande? Eller vill du helt enkelt bara ha några förslag på roliga saker att göra tillsammans med din partner? Då är den här unika kalendern för vuxna exakt vad du behöver.

Den här kalendern fungerar ungefär som en vanlig adventskalender, men till skillnad från en vanlig adventskalender innehåller den 31 luckor istället för 24 och eftersom du kan börja öppna luckor när du vill kan den också användas när som helst på året.

Bakom varje lucka hittar du varken tråkiga bilder eller billig choklad, utan istället tre spännande aktiviteter att göra tillsammans med din partner. Du får välja en av de tre aktiviteterna, och valet står oftast mellan någonting enkelt och roligt, någonting väldigt romantiskt och någonting riktigt sexigt.

Ni öppnar en lucka per dag och ni turas om att välja vilken aktivitet ni vill göra den dagen. Och bäst av allt, kalendern är gjord för att passa alla, oavsett kön och sexuell läggning.

Så ta en paus från vardagstristessen och gör er redo för en månad full av sex, romantik och glädje.

Video som beskriver hur man använder kalendern:
https://youtu.be/mDEXHnT2Zj0

Observera att all text i kalendern är på engelska.

Mått på förpackning: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (kalendern viks upp till 29,7 x 41,8 x 0,1 cm).

Tillverkare: Tingletouch (www.tingletouch.com).