Så du har spelat klädpoker med din partner och insett att när det verkligen börjar bli intressant är spelet slut? Då är det här spelet för dig, eftersom Poker for Couples är spelet som verkligen hettar till när klädpoker vanligtvis slutar.

Två spel i ett
Poker for Couples kan spelas i två olika varianter: Den snabba versionen och den avancerade versionen. I den snabba versionen spelar ni helt enkelt femkortspoker med två byten var, och spelaren med den bästa pokerhanden i varje omgång vinner ett utmaningskort. Det finns många olika typer av utmaningskort, men gemensamt för alla är att de innehåller tre till fyra sexiga utmaningar. Den som vinner kortet vår välja vilken av utmaningarna ni ska utföra.

I den avancerade versionen är målet att få så många poäng som möjligt genom att både ha den bästa pokerhanden och genom att vinna stick. För varje vunnen poäng flyttar ni era spelpjäser ett steg framåt på spelbrädet, och på vägen mot mållinjen samlar ni på er hetare och hetare utmaningskort.

Den snabba versionen är väldigt enkel att lära sig och ni kan spela vart ni vill, till exempel i soffan eller i sängen. Den avancerade versionen är ett mer strategiskt spel som kräver lite mer tid och utrymme.

För ALLA typer av par
Det spelar ingen roll vilken sexuell läggning du och din partner har eftersom alla utmaningarna är designade så de fungerar för alla - oavsett vem du tycker om.

Innehåll:
1 Spelbräde.
2 Spelpjäser.
20 Mynt.
54 Spelkort.
62 Belöningskort med 211 sexiga utmaningar.
2 Fega ur-kort.
2 Handrankingskort.
1 Regelhäfte.

Observera att all text i spelet är på engelska.

Speltid: 90-120 minuter (den snabba versionen). 2-3 timmar (den avancerade versionen).

Mått på förpackning: 16 x 12 x 5 cm.

Tillverkare: Tingletouch (www.tingletouch.com).